687 237 018 - 93 583 08 90

Benvinguts pares i mares de la classe Peixos I Cangurs!

De nou us volem ensenyar un petita recopilació de les activitats que hem desenvolupat en aquest  mes d’abril a les classes. Hem descobert una nova unitat d’indagació: Què segueix després?, ….i com ho hem treballat?……. Doncs a partir  dels animals, hem descobert com es desenvolupen des del seu naixement, la seva formació i fins a fer-se adult.

En el dia a dia hem continuat amb un nou artista que treballa la ciència i la fotografia: Fabian Oefner. Hem experimentat amb bombolles de sabó per a veure la seva composició a través de la fotografia…..espectacular!!!

I en la descoberta de nous països hem treballat l’Índia, a través de la seva famosa festa primaveral: Holi, un món de colors al nostre voltant……..

I per a acabar us ensenyem una nova experimentació que hem realitzat a la classe de Cangurs amb material divers: llaunes, pals de colors i suros de vi i cava….I una altra activitat diferent en la classe de Peixos:   jugar al pati…!!!Ho passem molt bé!!

Desitgem que us hagi agradat!!!

JA TORNEM A SER AQUI!!

JA TORNEM A SER AQUI!!

Benvolgudes famílies!!!Ja tornem a ser aquí!!! I començem una nova aventura a les classes de tortugues,  dofins i balenes. Aquests dies estem coneixent els nostres companys, les mestres i els espais de l' escola, també els materials que tenim a...

Share This