687 237 018 - 93 583 08 90

Benvinguts pares i mares de la classe Peixos I Cangurs!

De nou us volem ensenyar un petita recopilació de les activitats que hem desenvolupat en aquest  mes d’abril a les classes. Hem descobert una nova unitat d’indagació: Què segueix després?, ….i com ho hem treballat?……. Doncs a partir  dels animals, hem descobert com es desenvolupen des del seu naixement, la seva formació i fins a fer-se adult.

En el dia a dia hem continuat amb un nou artista que treballa la ciència i la fotografia: Fabian Oefner. Hem experimentat amb bombolles de sabó per a veure la seva composició a través de la fotografia…..espectacular!!!

I en la descoberta de nous països hem treballat l’Índia, a través de la seva famosa festa primaveral: Holi, un món de colors al nostre voltant……..

I per a acabar us ensenyem una nova experimentació que hem realitzat a la classe de Cangurs amb material divers: llaunes, pals de colors i suros de vi i cava….I una altra activitat diferent en la classe de Peixos:   jugar al pati…!!!Ho passem molt bé!!

Desitgem que us hagi agradat!!!

DECEMBER

DECEMBER

Hello families and friends!During this month of December, Mr Ducky has brought us many new Christmas songs and we have all sung them together! Just as we have decided to do several activities set in this magical time of the year, full of colors, lights and...

Share This