Serveis

Magnòlia proporciona a les famílies tot un conjunt de serveis per tal de complementar el millor possible la nostra tasca i per a potenciar la relació amb les famílies en el nostre treball conjunt d’educar.
 
Escola infantil barcelona
llar infants magnolia barcelonaç
 

Conegueu els nostres serveis !  Llar infants magnolia barcelona nou barris

Cuina pròpia

El menjador és un espai educatiu on s’aprenen hàbits i conductes fonamentals per a la vida. La cuina és pròpia i els menús estan supervisats pel servei pediàtric i nutricionista de l’escola i correspon a les recomenacions de la Generalitat de Catalunya per a una alimentació saludable a l’etapa escolar. llar infants sant cugat magnolia cuina propia

Conscients de la importància de la salut i d’una bona alimentació des de ben petits, l’escola ha introduït aquests darrers anys el menjar ecològic com són l’arrós, la llegum, la pasta i el iogurt. Alhora tots els plats estan cuinats amb oli d’oliva.

Tant el menjador com l’espai de descans despres de dinar és vigilat per les pròpies tutores i mestres de l’escola. En el temps lliure al pati de migdia s’organitzen jocs i activitats divertides en anglès pels més grans.

Departament Psicopedagògic

La finalitat del nostre departament és donar assessorament tant a les famílies com a l’equip docent per tal de poder fer un acompanyament en la tasca educativa, d’aquesta manera s’intneta garantir un desenvolupament harmoniós i integral dels nostres nenes i nenes.escola infantil sant cugat magnolia psicopedagogic

L’equip consta d’una psicòloga amb més de 20 anys d’experiència en l’etapa de 0 a 3 anys, especialitzada en els Aprenentatges Primerencs, en la detecció de dificultats en l’aprenentatge (i altrs patologies)

 

Servei Pediàtric

Al Magnòlia busquem sempre nous avantatges i millores per tal de donar la millor atenció i qualitat a les nostres famílies.

medibaby 2Per aquest motiu, hem introduït un servei de Telemedicina, un nou servei de valoració pediàtrica 24h on-line, amb videoconferència o trucada de veu que ens permet un contacte ràpid i directe amb l’Hospital de Nens de Barcelona. Mitjançant aquest servei la nostra escola està sempre informada i assessorada pel que fa a temes de salut dels nostres nens i nenes

 

Activitats Extraescolars

L’horari de 17:00 a 18:30 és un moment pensat per continuar oferint  a tots aquells nens i nenes que continuen al Magnòlia un espai d’aprenentatge, descoberta i de noves aventures. Els grups reduïts permeten poder fer una atenció més individualitzada i personalitzada de les activitats preparades per aquella estona.

Aquestes activitats són les següents;

  • Anglès Extraescolar per P2,P3 i P4.llar infants valldoreix sant cugat magnolia angles
  • Permanències:  de dilluns a divendres ( activitats de joc i descoberta  per nens i nenes del Magnòlia de P0,P1 i P2)

Piscina

A partir del mes d’abril, oferim la possibilitat als alumnes  de P2  d’apuntar-se al curset de piscina que es fa 1 dia a la setmana.llar infants sant cugat magnolia piscina

Durant els mesos de juny i juliol, s’ofereix la possibilitat de fer el curset intensiu de pisicna 3 dies a la setmana.

Els dos cursets de  natació es fan a les instal·lacions de la psicina del Col·legi Europa de Sant Cugat ja que aquest compta amb unes molt bones instal·lacions i una piscina adaptada als nenes i nenes d’aquesta edat.

Les nostres educadores i mestres són les acompanyants i responsables dels nens i nenes que fan ús d’aquest servei juntament amb els monitors especialitzats de la piscina.

Escola infantil Magnolia nou barris equip

Related posts

Blogs

Els nostres Blogs, la nostra actualitat. Moltes activitats, moltes sensacions!! Aprenentatges i experimentacions a P0!! Posted 14 hours ago More...