Serveis

Magnòlia proporciona a les famílies tot un conjunt de serveis per tal de complementar el millor possible la nostra tasca i per a potenciar la relació amb les famílies en el nostre treball conjunt d’educar.
 
Escola infantil barcelona
llar infants magnolia barcelonaç
 

Conegueu els nostres serveis !  Llar infants magnolia barcelona nou barris

Cuina pròpia

El menjador és un espai educatiu on s’aprenen hàbits i conductes fonamentals per a la vida. La cuina és pròpia i els menús estan supervisats pel servei pediàtric i nutricionista de l’escola i correspon a les recomenacions de la Generalitat de Catalunya per a una alimentació saludable a l’etapa escolar. llar infants sant cugat magnolia cuina propia

Conscients de la importància de la salut i d’una bona alimentació des de ben petits, l’escola ha introduït aquests darrers anys el menjar ecològic com són l’arrós, la llegum, la pasta i el iogurt. Alhora tots els plats estan cuinats amb oli d’oliva.

Tant el menjador com l’espai de descans despres de dinar és vigilat per les pròpies tutores i mestres de l’escola. En el temps lliure al pati de migdia s’organitzen jocs i activitats divertides en anglès pels més grans.

Departament Psicopedagògic

La finalitat del nostre departament és donar assessorament tant a les famílies com a l’equip docent per tal de poder fer un acompanyament en la tasca educativa, d’aquesta manera s’intneta garantir un desenvolupament harmoniós i integral dels nostres nenes i nenes.escola infantil sant cugat magnolia psicopedagogic

L’equip consta d’una psicòloga amb més de 20 anys d’experiència en l’etapa de 0 a 3 anys, especialitzada en els Aprenentatges Primerencs, en la detecció de dificultats en l’aprenentatge (i altrs patologies)

 

Servei Pediàtric

Al Magnòlia busquem sempre nous avantatges i millores per tal de donar la millor atenció i qualitat a les nostres famílies.

medibaby 2Per aquest motiu, hem introduït un servei de Telemedicina, un nou servei de valoració pediàtrica 24h on-line, amb videoconferència o trucada de veu que ens permet un contacte ràpid i directe amb l’Hospital de Nens de Barcelona. Mitjançant aquest servei la nostra escola està sempre informada i assessorada pel que fa a temes de salut dels nostres nens i nenes

 

Activitats Extraescolars

L’horari de 17:00 a 18:30 és un moment pensat per continuar oferint  a tots aquells nens i nenes que continuen al Magnòlia un espai d’aprenentatge, descoberta i de noves aventures. Els grups reduïts permeten poder fer una atenció més individualitzada i personalitzada de les activitats preparades per aquella estona.

Aquestes activitats són les següents;

  • Anglès Extraescolar per P2,P3 i P4.llar infants valldoreix sant cugat magnolia angles
  • Permanències:  de dilluns a divendres ( activitats de joc i descoberta  per nens i nenes del Magnòlia de P0,P1 i P2)

Piscina

A partir del mes d’abril, oferim la possibilitat als alumnes  de P2  d’apuntar-se al curset de piscina que es fa 1 dia a la setmana.llar infants sant cugat magnolia piscina

Durant els mesos de juny i juliol, s’ofereix la possibilitat de fer el curset intensiu de pisicna 3 dies a la setmana.

Els dos cursets de  natació es fan a les instal·lacions de la psicina del Col·legi Europa de Sant Cugat ja que aquest compta amb unes molt bones instal·lacions i una piscina adaptada als nenes i nenes d’aquesta edat.

Les nostres educadores i mestres són les acompanyants i responsables dels nens i nenes que fan ús d’aquest servei juntament amb els monitors especialitzats de la piscina.

Escola infantil Magnolia nou barris equip

Related posts

Música i Art

Però la música també ens ajuda a augmentar la memòria i la concentració i a través d’ella treballem la coordinació de les diferents parts del cos...