687 237 018 - 93 583 08 90

Conegueu els nostres serveis!

Magnòlia proporciona a les famílies tot un conjunt de serveis per tal de complementar el millor possible la nostra tasca i per a potenciar la relació amb les famílies en el nostre treball conjunt d’educar.

Cuina pròpia
El menjador és un espai educatiu on s’aprenen hàbits i conductes fonamentals per a la vida. La cuina és pròpia i els menús estan supervisats pel servei pediàtric de l’escola i pel nostre Assesor Nutricional, i correspon a les recomenacions de la Generalitat de Catalunya per a una alimentació saludable a l’etapa escolar.
Conscients de la importància de la salut i d’una bona alimentació des de ben petits, l’escola ha introduït aquests darrers anys el menjar ecològic com són l’arrós, la llegum, la pasta i el iogurt. Alhora tots els plats estan cuinats amb oli d’oliva.
Tant el menjador com l’espai de descans despres de dinar és vigilat per les pròpies tutores i mestres de l’escola.

Departament psicopedagògic
La finalitat del nostre departament és donar assessorament tant a les famílies com a l’equip docent per tal de poder fer un acompanyament en la tasca educativa, d’aquesta manera s’intenta garantir un desenvolupament harmoniós i integral dels nostres nens i nenes.
L’equip consta d’una psicòloga amb més de 20 anys d’experiència en l’etapa de 0 a 6 anys, especialitzada en els Aprenentatges Primerencs, en la detecció de dificultats en l’aprenentatge i altres patologies.

Servei Pediàtric

Al Magnòlia busquem sempre nous avantatges i millores per tal de donar la millor atenció i qualitat a les nostres famílies.

Per aquest motiu, tenim un servei de Telemedicina, un servei de valoració pediàtrica 24h on-line, amb videoconferència o trucada de veu que ens permet un contacte ràpid i directe amb l’Hospital de Nens de Barcelona. Mitjançant aquest servei la nostra escola està sempre informada i assessorada pel que fa a temes de salut dels nostres nens i nenes.

 

Horari escolar

L’escola està oberta de dilluns a divendres de 7.00 h a 18.30 h.

Cicle Inicial 0-3 anys: de 9.00h a 12.00h i de 15.00h a 17.00h

Calendari escolar

Cicle Inicial 0-3 anys:
El curs s’inicia els primers dies de setembre i finalitza els últims dies de juliol. L’escola està oberta per Nadal i Setmana Santa.

L’escola és oberta 11 mesos l’any seguint el calendari que marca el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Per aquelles famílies que ho necessiten, també obrim el mes d’agost,

Piscina

A partir del mes d’abril, oferim la possibilitat als alumnes de I2 d’apuntar-se al curset de piscina que es fa 1 dia a la setmana.
Durant els mesos de juny i juliol, s’ofereix la possibilitat de fer el curset intensiu de piscina 3 dies a la setmana.
Els dos cursets de natació es fan a les instal·lacions de la piscina del Col·legi Europa de Sant Cugat ja que aquest compta amb unes molt bones instal·lacions i una piscina adaptada als nens i nenes d’aquesta edat.
Les nostres educadores i mestres són les acompanyants i responsables dels nens i nenes que fan ús d’aquest servei juntament amb els monitors especialitzats de la piscina.

 

Escola de pares

Conscients que l’educació del fills suposa un nou repte cada dia, l’Escola de Pares és un espai familiar per a compartir experiències, vivències i tractar els temes que més ens ocupen i preocupen en el dia a dia amb els nostres fills.

Conduïts per una psicòloga de l’escola especialista en educació infantil, buscarem estratègies que ens ajudin a entendre millor als nens/es i els diferents moments evolutius, i sobretot donarem eines i recursos per poder posar en pràctica i sentir-nos més segurs i acompanyats en la nostra tasca educativa.

Agenda digital
A l’escola utilitzem l’APP KINDERTIC, que substitueix a l’antiga agenda de paper i proporciona a les famílies més facilitat i comoditat a l’hora de comunicar-se amb l’escola.

Amb aquesta aplicació les famílies estan informades de tots els esdeveniments de l’escola i poden tenir un seguiment òptim de les vivències i de l’evolució del seu fill/a a l’aula.

Per la Plataforma Kindertic, les famílies reben les circulars informativescalendari amb la planificació d’activitats previstes de tot l’any  (festivitats, reunions, sortides…), els menúsl’agenda diària del dia i tota la documentació important d’aquell curs escolar del vostre fill/a.

Per a més informació: www.kindertic.com

 

Accés amb cotxe

Al Magnòlia s’hi pot accedir en cotxe, per tal de que pugueu deixar i recollir als vostres fills/es sense problemes, tot i estar situats al centre de Sant Cugat.

A través de l’Ajuntament de Sant Cugat , i d’un aplicatiu on introduïm les matrícules dels cotxes que ens faciliteu, teniu accés fins a l’entrada de l’escola.

Xec "Guardería"

Share This