Qui som?

Som una escola d’Educació Infantil a Sant Cugat.

La Llar d’infants Magnòlia sorgeix amb el desig i una gran il·lusió de crear una llar d’infants basada en una educació integral i atenció per a nens i nenes de quatre mesos fins a tres anys. 

Escola Infantil Magnolia Nou Barris DireccioFundada per Conxita Pericó i actualment dirigida per la seva filla Marta Camí, és fruit d’una llarga experiència pedagògica que es va iniciar l’any 1964  i que ha permès crear una escola activa, actual i amb una gran qualitat pedagògica i projecte educatiu.

Així, durant aquests ja més de 50 anys, hem educat i format a nens i nenes en els seus primers anys de vida, tot buscant educar en valors i sempre seguint els TRETS BÀSICS del nostre PROJECTE EDUCATIU. 

 

Els trets bàsics del nostre projecte educatiu són: Jugar amb la imaginació. Viure amb un somriure. Pensar amb el cos. Parlar amb les emocions. Créixer convivint

Al vostre costat en el camí d’Educar.     Llar infants magnolia barcelona nou barris Nòlia

Els nostres OBJECTIUS GENERALS. 

El nostre projecte educatiu és educar ajudant als alumnes a fer camí cap a la maduresa. Per aquest motiu ens plantegem “estimular i optimitzar el desenvolupament global del nen, respectant la diversitat i les possibilitats de cada un d’ells”. 

  • sant cugat llar infants magnoliaCrear un ambient ric en estímuls que ajudin al nen a desenvolupar-se física, emocional i intel·lectualment.
  • Despertar la curiositat per aprendre i així aconseguir desenvolupar l’autoconfiança, la capacitat intel·lectual i l’autonomia.
  • Potenciar les habilitats emocionals, com l’autoestima per construir una personalitat sana i equilibrada, ajudant-lo a ser autònom i a pensar per si mateix.
  • Crear un entorn de sentiments i afectes que aporti confiança i seguretat personal.
“El cervell no és un got a omplir sinó una espurna que cal encendre”.
Plutarc, Filòsof.
 

Escola infantil Magnolia nou barris equip

Related posts

Inici

@escolamagnolia Un molt bon recull d'aprenentatges, experimentacions i sensacions!! #MagNotícies #MagStcu bit.ly/2EUefPP...

Blogs

Els nostres Blogs, la nostra actualitat. Moltes activitats, moltes sensacions!! Aprenentatges i experimentacions a P0!! Posted 14 hours ago More...