687 237 018 - 93 583 08 90
Benvingudes famílies!!
Voleu indagar i conèixer com fem una sessió de VESS?
Com ja sabeu aquí a l’escola fa 2 anys que hem innovat amb aquesta nova metodologia.
Primer us volem explicar què significa les sigles Vess i com ho treballem a l’escola.
VESS significa “Vida Equilibrada amb Sentit i Saviesa” i aquest mètode el treballem durant tot el dia amb l’ajuda de les claus de pensament i els hàbits de ment.
A l’hora de les activitats planificades de la classe ens organitzem en petits grups, generalment 2 grups fan les rutines i l’altre és el grup autònom.  Les 3 activitats han de tenir plantejades uns objectius clars i específics, per tal que aquesta sigui motivadora i engrescadora pels infants.
El resultat final de les rutines queda documentat a la classe i es va fent un seguiment de tot el que hem anat aprenent fins aquell moment, connectant amb el nostre dia a dia i els nous aprenentatges.
No us perdeu el vídeo que us deixem a continuació on queda reflectit el nostre dia a dia amb el Vess. Esperem que us agradi!!
JA TORNEM A SER AQUI!!

JA TORNEM A SER AQUI!!

Benvolgudes famílies!!!Ja tornem a ser aquí!!! I començem una nova aventura a les classes de tortugues,  dofins i balenes. Aquests dies estem coneixent els nostres companys, les mestres i els espais de l' escola, també els materials que tenim a...

Share This