687 237 018 - 93 583 08 90
Benvingudes famílies!!
Voleu indagar i conèixer com fem una sessió de VESS?
Com ja sabeu aquí a l’escola fa 2 anys que hem innovat amb aquesta nova metodologia.
Primer us volem explicar què significa les sigles Vess i com ho treballem a l’escola.
VESS significa “Vida Equilibrada amb Sentit i Saviesa” i aquest mètode el treballem durant tot el dia amb l’ajuda de les claus de pensament i els hàbits de ment.
A l’hora de les activitats planificades de la classe ens organitzem en petits grups, generalment 2 grups fan les rutines i l’altre és el grup autònom.  Les 3 activitats han de tenir plantejades uns objectius clars i específics, per tal que aquesta sigui motivadora i engrescadora pels infants.
El resultat final de les rutines queda documentat a la classe i es va fent un seguiment de tot el que hem anat aprenent fins aquell moment, connectant amb el nostre dia a dia i els nous aprenentatges.
No us perdeu el vídeo que us deixem a continuació on queda reflectit el nostre dia a dia amb el Vess. Esperem que us agradi!!
DECEMBER

DECEMBER

Hello families and friends!During this month of December, Mr Ducky has brought us many new Christmas songs and we have all sung them together! Just as we have decided to do several activities set in this magical time of the year, full of colors, lights and...

Share This