Un món de textures !!

 

Benvolguts pares i mares ,

Llar-infants-magnolia-sant-cugat-logosA la classe dels Cangurs, hem experimentat amb…..paper triturat! Quin descobriment !!
Tot i que som petits, la Carmen i la Bel, ens han preparat una activitat per conèixer les diferents textures i els diferents materials que trobem a la nostra classe.

Aquesta vegada hem pogut tocar, trencar, estirar i fins hi tot tastar, el paper!!!. Sí pares sí, també tastar perquè per nosaltres és molt important anar descobrint coses noves de l’entorn i per poder fer-ho fem servir tots els nostres sentits: el gust, l’olfacte, el tacte, l’oïda i la vista.

Per això, si ens posem coses a la boca, és perquè ens ajuda a conèixer millor els objectes, però no patiu que la Carmen i la Bel ens tenen ben vigilats !!

Hem pogut jugar una estona amb el paper triturat, l’ hem tret i l’hem posat dins d’una caixa de cartró, l’ hem fet volar i fins hi tot, hem amagat les mans i els peus sota el paper. !!

Llar-infants-magnolia-sant-cugat-Mag-petitQuè divertit i que bé ens ho hem passat amb el paper triturat !!!Llar-infants-magnolia-sant-cugat-Nòlia-petit

Escola infantil Sant Cugat Magnolia Equip 8Llar infants sant cugat magnolia equip bel

Carmen i Bel

 

Llar infants sant cugat magnolia 9 Llar infants sant cugat magnolia 8 Llar infants sant cugat magnolia 7 Llar infants sant cugat magnolia 6 Llar infants sant cugat magnolia 5 Llar infants sant cugat magnolia 4 Llar infants sant cugat magnolia 3 Llar infants sant cugat magnolia 2 Llar infants sant cugat magnolia 1

Related posts