Treballem la psicomotricitat !!

Treballem la psicomotricitat !!

Benvolguts pares i mares ;

A la classe de Cangurs estem treballant la psicomotricitat i amb l’ ajuda de la Carmen, la Bel i la Montse, psicomotricista de Barcelona, hem après a desenvolupar-nos i a moure’ns per la classe de manera lliure, autónoma i divertida!

Estem agafant confiança i seguretat en nosaltres mateixos i això ens ha permès explorar i conéixer el nostre entorn gaudint del joc amb els mòduls de psicomotricitat, les pilotes, les teles, els matalassos i els “xurros”.

Com ens agrada amargar-nos i que ens arrosseguin per la classe !!!!! A més a més ja pugem i baixem sols dels mòduls, agafem les pilotes i les fem rodar o les llencem ben lluny i a més a més ja ens posem drets!!

Però durant aquestes sessions especials de psicomotricitat també hem gaudit de moments relaxants i molt gratificants gràcies al massatge que ens ha fet la Montse que ens ha deixat ben tranquils i preparats per la propera sessió de psicomotricitat.

Llar-infants-magnolia-sant-cugat-Mag-petitQue bé que ens ho passem jugant i fent psicomotricitat !!!!! Gràcies Montse!Llar-infants-magnolia-sant-cugat-Nòlia-petit

 

Escola infantil Sant Cugat Magnolia Equip 8Llar infants sant cugat magnolia equip bel

           Carmen i Bel

 

Related posts