Tanquem el curs, iniciem el Mag-Estiu!!

Benvolgudes famílies,

Llar-infants-magnolia-sant-cugat-logosAmb aquest post tanquem el que ha estat el curs 15-16 en els nostres espais digitals, i al mateix temps, iniciem el Mag-Estiu “digital”, en el que recuperarem articles i us proposarem continguts de les diferents xarxes socials que configuren la nostra presència digital.

De ben segur que gaudireu recordant articles de carnestoltes, del festival de fi de curs, articles sobre experimentació amb colors, textures o música, les activitats Panda…etc. Estem segures de que serà un estiu en el que tots junts romandrem una miqueta junts tot recordant moments inoblidables d’un any meravellós.

Han estat 9 mesos molt intensos, en el que les nostres mestres de les dues Magnòlies, Barcelona i Sant Cugat, han hagut de fer un esforç més afegit a la seva exigent tasca diària. Tenir les idees de publicació, fer els textos, imatges, revisar continguts…és una feina tal vegada feixuga però tal vegada molt satisfactòria, atesa la resposta que en teniu a les xarxes.

Els vostres “likes, els vostres “RT”, els “+1”, les visualitzacions al nostre canal de Youtube, totes aquestes accions socials juntament amb els generosos comentaris que sempre ens deixeu a Facebook ,tot fent-nos molta patxoca, constitueixen el millor dels premis, el millor dels regals com a recompensa del treball diari per a apropar-vos el nostre tarannà educatiu amb els vostres petits.

Com bé sabeu, ha estat el primer any de publicacions diàries, i el primer any sempre és el més complicadet…els nervis del principi, les petites errades que hem anat corregint o les complicacions que sovint et porta la tecnologia han estat vençudes gràcies a la il·lusió i esforç d’un equip que mai en té prou d’aprendre, un equip únic, l’equip Magnòlia.

La Direcció i les Coordinadores volem donar les gràcies a totes les famílies pel vostre seguiment, sense vosaltres tota això no tindria cap sentit, però deixeu-nos avui que les mestres de les dues escoles Magnòlia esdevinguin les protagonistes de l’article. El seu treball ha estat excel·lent, pacient i fet amb molta motivació i carinyo, i això és bàsic i fonamental per a gestionar un projecte digital com el que vàrem iniciar el passat setembre de 2015.

Perquè, no ens n’amaguem, us hem de confessar que les primeres setmanes van ser una miqueta…diguem-ne…boges, però bé, poquet a poquet, amb calma i paciència, les fotos, els textos i les idees per a nous continguts van sorgir de forma natural i totes vàrem aprendre moltíssim, tot guanyant noves competències digitals i gaudint d’ampliar la presència digital de les nostres escoles.

Escola-Infantil-Magnolia-Sant-Cugat-Logo-0A partir d’avui, tal i com us hem dit, descansarem una miqueta, però alerta, que no us deixarem “abandonadets” fins setembre. Entre dues i tres vegades per setmana us portarem el que nosaltres en diem “refregidets”, és a dir, us recordarem articles i continguts multimèdia per tal de que no ens trobeu massa a faltar…esperem trobar-vos-hi tot esperant aquests “refregidets” !!!!

GRÀCIES famílies, GRÀCIES mestres, GRÀCIES Coordinadores. Gràcies a totes vosaltres el projecte digital de les escoles Magnòlia està plenament consolidat, ara cal anar creixent i millorant, sempre cal millorar i sempre cal aprendre, perquè som educadores.

Famílies, amics, mestres…SOM MAGNÒLIA !!!

Escola infantil Sant Cugat Equip Directiu

Marta Camí – Direcció

 

Us deixem amb un recull de les fotos que us hem anat proposant durant tot l’any, gaudiu-ne !!!!

 

 

Related posts