Cintes de colors !!

Papis i mamis,

Mireu que bé ens ho estem passant a la classe dels Cangurs!

Investigant per la classe ens hem trobat amb un munt de cintes de molts colors i maneres diferents…. què podem fer amb aquest descobriment? Què podem experimentar amb aquest petit tresor?

Mireu tot el que hem descobert…..

La Berta, la Paula i la Martina han trobat unes cintes molt llargues que gairebé arriben al terra i mireu si ens van agradar que, la Clara i el Pol, no van parar de riure!!

Mentrestant la Inés els observava amb molta curiositat….. Renoi, això sí que ha estat un troballa súper divertida!

Després l’Ana i la Bruna van descobrir que de totes les cintes, no n’hi havia cap d’igual! Unes són més fines les altres són més gruixudes i totes de tacte i colors ben diferents!!

Llar-infants-magnolia-sant-cugat-logosPerò no contents amb aquest descobriment, l’ Abigail i el Damià van trobar un mirall gran gran i rodó on hi havia moltes més cintes!! Eren tan xules que la Belén tota entusiasmada no va parar de tocar les cintes que hi trobava!!

Tots junts vam desenvolupar el sentit del tacte i el més important: tot a través del joc que és el que més ens agrada i sobretot a través del qual més aprenem aquests primers anys!!

Escola infantil Sant Cugat Magnolia Equip 8Escola infantil Sant Cugat Magnolia Equip 3

Carmen i Miriam M

 

escola infantil sant cugat valles 1escola infantil sant cugat valles 2escola infantil sant cugat valles 3escola infantil sant cugat valles 4escola infantil sant cugat valles 5escola infantil sant cugat valles 6escola infantil sant cugat valles 7escola infantil sant cugat valles 8

Related posts