687 237 018 - 93 583 08 90

Hola famílies!!!!

Ens endinsem al meravellós món dels animals que tant ens agrada!!!! Aquest trimestre treballarem el regne animal i Kenia i ens està fascinant !!!. Hem començat  descobrint coses que no coneíxiem, però també hem vist que sabíem moltes més coses dels animals que no ens pensàvem!!

Primer hem jugat amb els animals de la classe i hem plasmat a la nostra documentació tot el que sabíem i també ens hem fet moltes preguntes que anirem responen poc a poc.

Després hem decidit viatjar a Kenia a través d´un safari que hem fet al pati. La Gemma, la Miriam i la Blanca han amagat animals que hem sortit a buscar…i n’hem trobat molts!!! Ah!! i els hem observat molt atentament!!! Què mengen? On dormen? Juguen??

D’aquí a poquet us demanarem la vostra col.laboració per respondre algunes preguntes i posar-ho a la nostra documentació …de moment us deixem amb una petita selecció de fotos que esperem que us agradin molt!!

Una abraçada a tothom!!

Blanca, Miriam, Gemma, Miss Laia, Miss Mireia i Marta

JA TORNEM A SER AQUI!!

JA TORNEM A SER AQUI!!

Benvolgudes famílies!!!Ja tornem a ser aquí!!! I començem una nova aventura a les classes de tortugues,  dofins i balenes. Aquests dies estem coneixent els nostres companys, les mestres i els espais de l' escola, també els materials que tenim a...

Share This