Ens hi hem adaptat, i força bé !!

Ens hi hem adaptat, i força bé !!

Hola pares i mares!!!! Llar-infants-magnolia-sant-cugat-Mag

Sabeu què???? Som els nens i les nenes de les classes dels PEIXOS, dels DOFINS i de les BALENES !!!!

Aquests dies han estat plens d´emocions…. hem conegut la nova classe, a les nostres mestres, la Blanca, la Miriam i la Montse i hem descobert nous espais, materials i joguines!! Entre els nostres pares i mares i l´escola amb les nostres mestres, ens han ajudat molt en aquest procés d’daptació i de descoberta que, tot i per nosaltres no ha estat gaire fácil, poc a poc ens hem anat adaptant i ara ja entrem contents cada matí la majoria de nosaltres….. som uns campions i ho hem fet molt bé!! Moltes gràcies pares i mares per la vostra ajuda!!!!!!!

Però durant aquests dies també hem començat a treballar una mica: ens han deixat pintar al mirall de la classe amb instants i ha estat fantàstic tot i que ja ens han avisat que això a casa no ho podem fer, però no sabem si fer-ne gaire cas perquè ens va agradar tant….així que vigileu pares!

Un dels descobriments que més ens ha agradat ha estat la taula de llums, és màgica!!! Però també ens ha fascinat poder experimentar amb farina i amb pa ratllat.

També hem començat les nostres sessions de psicomotricitat que ens han ajudat a descobrir què podem fer amb el nostre cos amb tot el material que les nostres mestres posen al nostre abast!!

I hem provat moltes coses més com ara les construccions amb les peces de fusta o el joc heurístic tot acompanyat amb l´aprenentatge de petites rutines que faran del nostre dia a dia un món fantàstic.

Que bé estarem a la Llar d’infants Magnòlia de Sant Cugat…. segur que les nostres mestres ja ens estan preparant noves sorpresas i aventures i vosaltres, famílies, gràcies al blog que avui inaugurem, tindreu el privilegi de poder seguir de ben a prop tot, allò que descobrirem i aprendrem.

No us ho deixeu perdre!! Llar-infants-magnolia-sant-cugat-Nòlia

Escola infantil Sant Cugat Magnolia Equip 9Escola infantil Sant Cugat Magnolia Equip 6Escola infantil Sant Cugat Magnolia Equip 2

                               Blanca, Montse i Miriam

 

Related posts