El color vermell !!

El color vermell !!

Hola famílies!!!Llar-infants-magnolia-sant-cugat-logos

Amb l´arribada del mes de noviembre, i deixant, una mica, enrera la tardor els peixos, els dofins i les balenes ens hem endinssat en el món dels colors….El primer color que hem volgut treballar ha estat el vermell, com ho hem fet???

La millor manera de començar és assaborint-lo!!!ens hem atipat de gelatina de color vermell; aquesta ens ha donat l´oportunitat d´afavorir tots els nostres sentits: el tacte, el gust, l´olfacte….la veritat es que estaba boníssima!!!

Per altre banda hem volgut treballar la psicomotricitat fina, d´una manera molt divertida i especial…hem pintat amb pulveritzadors!!!ho hem passat d´allò més bé, veient com surt disparada la pintura amb la força dels nostres ditets.

I per acabar, que millor que amb una gran festa; els grups de P1 hem inundat les nostres classes d´aquest color, que guapos i guapes que estavem…La Montse, la Miriam, la Blanca i la Bego están preparant noves sorpresas pel mes de desembre…

Fins aviat!!!

Escola infantil Sant Cugat Magnolia Equip 6Escola infantil Sant Cugat Magnolia Equip 3Escola infantil Sant Cugat Magnolia Equip 9llar infants sant cugat magnolia equip begonya

               Montse, Miriam, Blanca, Bego

 

 

Related posts