La màgia dels objectes.

La màgia dels objectes.

Benvolguts pares i mares de la classe dels Cangurs!!

En aquest petit recull de fotos veureu com de contents estem a la nostra nova classe, amb les nostres mestres, la Carmen i la Bel i amb els nostres nous companys i companyes, la resta de cangurets i canguretes!!

Us hem de dir que en aquest primer post de la nostra classe, us volem explicar tots els descobriments que hem fet durant aquests primers dies….
Sabeu què? Hem descobert la màgia dels objectes que tenim al nostre entorn: els observem, els agafem, els compartim…bé, de fet estem aprenent a compartir i estem meravellats de totes les possibilitats que aquests ens ofereixen… Fantàstic!!

Però això no és tot, pares i mares… també hem fet una experimentació sorprenent… sabeu amb què? Amb tapes!!…….. I les llums de colors……. què us n’hem de dir… ens quedem meravellats amb les llums de colors noves que la Carmen i la Bel ens han penjat a la classe!!

Ah…. i us hem de dir que a la classe ha arribat una nova estació de l’any: La Tardor!! I gràcies a ella, hem experimentat amb les fulles dels arbres, les pinyes, els tronc d’arbres que ens han portat a la classe……ha estat la nostra primera experiència amb material de la natura…. Impressionant!!

mag llar infants magnolia sant cugat Només desitgem que us agradin les fotos que us hi pengem i que espereu amb moltes i moltes ganes el següent post de la classe per saber tot allò que aprenem cada dia al Magnòlia!nolia llar infants magnolia sant cugat

Escola infantil Sant Cugat Magnolia Equip 8Llar infants sant cugat magnolia equip bel

               Carmen i Bel

 

Related posts