Visitem una granja !!

Hola families,

Ja teníem ganes de sortir una miqueta a voltar i OOOooooh…que bé ens ha anat aquesta sortida!

Llar-infants-magnolia-sant-cugat-logosHem anat a la granja de “El Xaragall” a Llinars del Vallès i allà hem passat un dia tots junts a l’aire lliure rodejats de natura i animals.

Hem pogut veure i muntar l’”Estrella”, el poni de la granja, i ha estat una volteta molt especial, ataviats amb l’armilla i el casc de muntar….quina fila!

Hem conegut a la “Lluna”, l’euga del “Xaragall” i a ella li  hem donat de menjar.  També hem vist els ànecs, els conills, el porc i la truja, els galls i les gallines…Ah!!I inclús un ou que acabaven de pondre!!!!

Hem vist les cabretes petites, i a una de molt especial: la més petita del grup. L’hem acaronat i abraçat! Al final del recorregut hem visitat les daines. Que contentes estaven de la nostra visita i inclús els hi hem pogut tocar les banyes!!!!

Després de tantes emocions teníem molta i molta gana. Així doncs, ens hem instal·lat a les taules de picnic i el nostre entrepà ens hem menjat. Hem jugat, descansat i a la tornada a l’autocar, hem caigut rendits en un son profund.

Hem tornat a escola amb moltes coses noves per explicar d’aquesta nova experiència que hem viscut i gaudit…La propera aventura la viurem el divendres 29 a l’auditori!!! Quanta emoció!

 

Fins aviat !! 😉

Escola infantil Sant Cugat Magnolia Equip 15Escola infantil Sant Cugat Magnolia Equip 12Escola infantil Sant Cugat Magnolia Equip 13escola infantil sant cugat magnolia lali equip

Jessica, Sílvia, Miriam, Lali

 

llar infants magnolia sant cugat llar infants sant cugat magnolia 1 llar infants sant cugat magnolia 2 llar infants sant cugat magnolia 3 llar infants sant cugat magnolia 4 llar infants sant cugat magnolia 5 llar infants sant cugat magnolia 6 llar infants sant cugat magnolia 7 llar infants sant cugat magnolia 8 llar infants sant cugat magnolia 9 llar infants sant cugat magnolia 10 llar infants sant cugat magnolia 11 magnolia llar infants sant cugat

Related posts