687 237 018 - 93 583 08 90

Benvolgudes famílies,

Durant tot aquest any els vostres fills i filles han gaudit juntament amb els seus companys de que els acompanyéssiu una tarda durant la setmana del protagonista!

On han ajudat a la mestra, han estat els primers del tren, han portat una joguina especial…

I el millor de tot ha estat que vosaltres entréssiu al seu petit món, la classe… a fer-los passar una bona estona, han estat activitats d’allò més divertides.

A les següents fotos us fem un petit petit resum d’algunes d’elles, la resta de fotos les rebreu de forma molt especial.

Però volem aprofitar per felicitar-vos i donar-vos les gràcies per fer d’aquesta activitat un moment molt especial durant el curs dels vostres fills i filles.

La importància dels hàbits

La importància dels hàbits

Hola famílies!Avui us volem parlar de la importància dels hàbits a l'etapa d'educació infantil, aquestes rutines ens aporten seguretat i a poc a poc anem aconseguint més autonomia, alhora ens fan ser més conscients del pas del temps durant el...

ELS PRIMERS DIES DELS CARGOLS I LES GRANOTES

ELS PRIMERS DIES DELS CARGOLS I LES GRANOTES

Hola famílies!Els Cargols i les Granotes ja estem adaptats i aquests dies hem aprofitat per convertir-nos en artistes i fer la decoració de la nostra escola, segur que lluirà moltíssim.Aquí teniu un petit tastet de com quedarà!...

Share This