687 237 018 - 93 583 08 90

SOMOS MAGNÒLIA

Somos una Llar d’infants en Sant Cugat.

La llar d’Infants Magnòlia surge con el deseo y una gran ilusión de crear una llar d’infants basada en una educación integral y de atención para niños y niñas de cuatro meses hasta tres años.

Dirigida por Marta Camí desde su apertura (Septiembre de 2005) es fruto de una larga experiencia pedagógica que se inició el año 1964 en la Escuela Infantil Magnòlia de Barcelona que ha permitido crear una escuela activa, actual y con una gran calidad pedagógica y proyecto educativo.

Así durante estos ya más de 50 años, hemos educado y formado a niños y niñas en sus primeros años de vida, buscando educar en valores y siempre siguiendo los RASGOS BÁSICOS de nuestro PROYECTO EDUCATIVO.

Los rasgos básicos de nuestro proyecto educativo son: Jugar con la imaginación. Vivir con una sonrisa. Pensar con el cuerpo. Hablar con las emociones. Crecer conviviendo.

Nuestras familias opinan !!

A destacar del Magnòlia la metodología TET per l’anglès. A casa estem molt contents del nivell d’anglès que assoleixen els nostres fills. El professorat qualificat, i cuiden al teu fill com si fós seu.

Família Cazurra Franco

Cuiden al teu fill com si fós seu

Estem molt contents amb la professionalitat de l’equip Magnòlia! La nostra filla és feliç a l’entrar i al sortir, i per nosaltres això és el més important. És una llar d’infants que posa ganes, esforç i carinyo en tot el que fan!

Família Piñol Cabré

Hi posen ganes, esforç i carinyo.

Estem encantats amb el Magnòlia. Tracte molt proper, informació constant, bones instal·lacions, un gran personal i el millor de tot, el nostre fill sempre entra i surt amb un gran somriure.

Família Torras Batlle

Tracte proper, informació constant.

“Hola, som la família Sujar Sifontes, estem molt contents amb les iniciatives i amb els resultats. Podríem dir amb satisfacció que heu superat totes les nostres expectatives. Us estem molt agraïts de tot cor.

Salutacions i moltes gràcies per tot, us trobarem a faltar en la propera etapa de la nostra petita.”

Família Sujar Sifontes

Heu superat les nostres expectatives

“El Magnòlia compta amb un projecte educatiu molt enriquidor i complet que busca un desenvolupament de l’infant en tots els àmbits. Un professorat i equip humà excel·lent. I ofereix suport i orientació constant a les famílies.

Sens dubte la millor llar d’infants per als més petits de Sant Cugat.”

Família Casajuana Estudis

La millor llar d’infants per als petits

“Ha estat la Júlia durant 3 anys consecutius i actualment el Nil, aquest és el seu segon any. Ell està molt content. El tracte, afecte i cura que rep ho valorem molt, així com la professionalitat de l’equip, les activitats que duen a terme, la informació que rebem dia a dia i principalment la seguretat que tenim en deixar-lo, que sabe que estarà bé.

La llar d’Infants Magnòlia és l’escola infantil que sempre recomanarem, GRÀCIES PER TOT.”

Família Esteve Torruella

Sou la llar que recomanem

“L’escola Magnòlia posa a l’infant al centre del procés d’aprenentatge, fent-lo protagonista del seu propi desenvolupament, respectant en tot moment el ritme de cada infant i animant-lo a seguir avançant en l’aprenentatge. Eduquen en valors, fan una gran varietat d’activitats (psico, yoga, música, etc…) i una excel·lent immersió a la llengua anglesa.

Tant la nostra filla com la resta de la família hem disfrutat molt de l’època Magnòlia.”

Família Guerrero Albert

Excel·lent immersió en anglès

10 Aniversario

Share This