Preparats…llestos…ja !!!

Famílies i amics,Llar-infants-magnolia-sant-cugat-logos

Iniciem l´octubre amb moltes ganes de descobrir coses noves, i no hi ha millor manera que fer-ho que EXPERIMENTANT!!!!!

Hem trepitjat i estripat paper de diari amb els nostres ditets, i sabeu què?

Ens han dit la Montse, la Bego i la Blanca que d´aquesta manera també treballem la nostra psicomotricitat fina, molt important per el nostre desenvolupament.

Escola-Infantil-Magnolia-Sant-Cugat-Logo-0També ens ho hem passat d´allò més bé amb la farina; ha estat magnífic descobrir aquest material per jugar…. l´hem tocat, l´hem colat pels coladors i fins i tot, algun valent l´ha tastat!!!

Però això no és tot…..també estem descobrint la llum d´una forma màgica: amb la nostra taula de llum que ens ajuda a sorprendre’ns de com de diferents es veuen els objectes, els colors , els formes i els materials a través d’aquesta!

Hem gaudit moltíssim aquests dies i esperem que la Bego, la Montse i la Blanca ens tinguin preparades noves sorpreses…Fins aviat!!

Escola infantil magnolia logo equip

Montse, Blanca, Bego i Azahara

 

sant-cugat-llar-infants-magnolia-1sant-cugat-llar-infants-magnolia-2sant-cugat-llar-infants-magnolia-3sant-cugat-llar-infants-magnolia-4sant-cugat-llar-infants-magnolia-5sant-cugat-llar-infants-magnolia-6sant-cugat-llar-infants-magnolia-7sant-cugat-llar-infants-magnolia-8sant-cugat-llar-infants-magnolia-9sant-cugat-llar-infants-magnolia-10sant-cugat-llar-infants-magnolia-11sant-cugat-llar-infants-magnolia-12sant-cugat-llar-infants-magnolia-13sant-cugat-llar-infants-magnolia-14sant-cugat-llar-infants-magnolia-15sant-cugat-llar-infants-magnolia-16

Related posts