Seguim aprenent…moltes coses !

Seguim aprenent…moltes coses !

Pares i mares de les classes dels Peixos, els Dofins i les Balenes,

Des de l’úlitm post que us vam publicar  a la nostra Escola Infantil, han passat molts coses a les nostres clases i hem realitzat un munt d’activitats innovadores i divertides!! Les voleu conèixer??

Hem iniciat el racó de la caseta i ens ho hem passat d´allò mes bé jugant amb les nines i els seus complements, netejant la classe amb els estris de neteja tal i com el pare i la mare fan a casa i no sabeu el millor: hem cuinat a la cuineta de la classe i hem elaborat deliciosos i fantàstics menjars. Els voleu provar???

Però això no ha estat tot…… Hem fet experimentació amb catifes i amb els nostres peus descalsos hem descobert quina infinitat de textures poden tenir les catifes que tenim tant a l’escola com a casa!!!

I a que no sabeu qui ens ha visitat a l’escola? La tardor!! I com li hem donat la benvinguda?? Amb la panera de la tardor amb la que hem après els diferents elements que trobem durant aquesta estació com són les pinyes, els bolets, les castanyes, les magranes i un llarg etc!!

Ah…. i segur que us emocioneu veient com els més petits de P1 hem fet el mural de la tardor pintant amb pinyes!!

Llar-infants-magnolia-sant-cugat-MagSom uns artistes i uns gran treballadors. Fins aviat!!Llar-infants-magnolia-sant-cugat-Nòlia

 

Escola infantil Sant Cugat Magnolia Equip 9Escola infantil Sant Cugat Magnolia Equip 6Escola infantil Sant Cugat Magnolia Equip 3llar infants sant cugat magnolia begonya

          Blanca, Montse,Miriam M i Begonya

 

Related posts