687 237 018 - 93 583 08 90

Benvinguts pares i mares de Peixos i Cangurs!!

Us volem ensenyar una recopilació de totes les activitats realitzades durant el mes. Primer dir que els Cangurs més grans han canviat de classe i ara són la classe dels Peixos……Felicitats!!!

Us volem dir que continuem realitzant les nostres rutines de pensament i  descobrint un nou país com:  Itàlia, on la classe de Peixos ha experimentat i provat els spaghettis,…què bons!!.

També hem descobert la caixa de les textures per a tocar diferents tipus de roba i treballar l’unitat d’indagació  de Tots vestits.

 Seguim amb els nostre interès per conèixer diferents artistes, hem conegut un artista italià:   Amadeo  Modigliani,  on descobrim la seva obra.

I per acabar hem continuat el nostre dia a dia veient els bits i us volem ensenyar que bé ho passem descobrint nou material realitzant l’experimentació amb la  Panera dels Tresors………a veure que trobem!!!!

Us volem ensenyar que són uns artistes!!!Amb pintura i fulles decorem el nostre mural!!.

Fins aviat!!

JA TORNEM A SER AQUI!!

JA TORNEM A SER AQUI!!

Benvolgudes famílies!!!Ja tornem a ser aquí!!! I començem una nova aventura a les classes de tortugues,  dofins i balenes. Aquests dies estem coneixent els nostres companys, les mestres i els espais de l' escola, també els materials que tenim a...

Share This