Molt bon estiu…i moltes gràcies !!

Benvolgudes famílies,

Tanquem el curs de forma, podríem dir-ne, oficial, i ho fem amb aquest post al web de la nostra escola a Sant Cugat, però el fem destinat a totes les famílies i mestres de les dues escoles, també per a Magnòlia Barcelona, ja que és un article en el que volem donar-vos les gràcies a tota la gran família que formeu els diferents components de la comunitat educativa de les escoles Magnòlia.

Un curs educatiu és tot un seguit de moments intensos, viscuts amb molta força i sentits d’una manera molt especial, sempre ha estat així i aquest curs no n’és una excepció. Ha estat un curs ple d’activitats, vivències, sentiments, emocions i aprenentatge, experimentació i creixement, ha estat un curs en el que una vegada més les famílies heu estat al nostre costat tot fent una cursa que cal fer a bon ritme, sense cap presa, però sense pauses, ja que els nostres nens i nenes tenen un ritme realment alt, oi ??

Tots els nens i nenes han viscut un any també intens per a ells, cal tenir present que el món de descobertes que envolta l’infant és realment apassionant, i tot allò que és apassionant ens consumeix molta energia, i en aquest procés educatiu fer una bona tasca d’equip és absolutament bàsic i fonamental, de fet, és la clau de l’èxit.

Sense vosaltres i el vostre suport, sense la vostra confiança no seria possible ser els vostres companys en aquest camí meravellós que és educar els vostres nens i nenes, i us volem donar les gràcies per deixar-nos ser al vostre costat, us donem les gràcies per deixar que Magnòlia sigui part de les vostres vides.

Sou les famílies les que esdeveniu dia a dia el cor del nostre centre, la seva raó de ser, i per a tot l’equip Magnòlia és un orgull ajudar-vos a educar els vostres fills, és un orgull rebre una mostra de confiança tan alta i compromesa.

En aquest post, però, des de la direcció del centre us volem demanar que ens permeteu donar un protagonisme especial als nostres equips, el de Barcelona i el de Sant Cugat, uns equips formats per mestres molt implicades i compromeses amb la seva tasca diària, uns equips que una curs més han demostrat que es pot esperar d’elles el millor, perquè no només donen el millor, ho superen cada curs.

Els nostres equips son inesgotables, per molt que n’esperis d’elles, sempre et donen més.

És per això que directora i coordinadores us donem les nostres més sinceres gràcies, per donar-ho tot i més, per voler aprendre sempre més, per voler ensenyar sempre més, per ser MESTRES, per ser bona gent.

Famílies i equips, us desitgem un molt bon estiu. Descanseu, divertiu-vos, desconnecteu i compartiu amb les vostres famílies i amics un estiu meravellós, us ho heu ben guanyat !!!

MOLTES GRÀCIES, BON ESTIU, I RECORDEU…SOM MAGNÒLIA !!

Direcció i Coordinació Escoles Magnòlia

Related posts