687 237 018 - 93 583 08 90

WE ARE MAGNÒLIA

We are a nursery in Sant Cugat.

Magnòlia emerges from the desire and hope of creating a nursery (or preschool) based on a comprehensive education and care for children from four months to three years of age.

Directed by Marta Camí since it first opened in September of 2005, it is the result of a long pedagogical experience that began in 1964 at the Magnòlia Preschool in Barcelona, which has created an active, current school with high pedagogical quality and a solid educational project.

We have dedicated more than 50 years to the education and care of children during their first years of life, always seeking to develop and enforce values and following our BASIC TRAITS of our EDUCATIONAL PROJECT or CURRICULUM.

The basic traits of our educational project are: playing with imagination, living with a smile, thinking with the body, speaking through emotions, and growing up in coexistence.

Families testimonials !!

A destacar del Magnòlia la metodología TET per l’anglès. A casa estem molt contents del nivell d’anglès que assoleixen els nostres fills. El professorat qualificat, i cuiden al teu fill com si fós seu.

Família Cazurra Franco

Cuiden al teu fill com si fós seu

Estem molt contents amb la professionalitat de l’equip Magnòlia! La nostra filla és feliç a l’entrar i al sortir, i per nosaltres això és el més important. És una llar d’infants que posa ganes, esforç i carinyo en tot el que fan!

Família Piñol Cabré

Hi posen ganes, esforç i carinyo.

Estem encantats amb el Magnòlia. Tracte molt proper, informació constant, bones instal·lacions, un gran personal i el millor de tot, el nostre fill sempre entra i surt amb un gran somriure.

Família Torras Batlle

Tracte proper, informació constant.

“Hola, som la família Sujar Sifontes, estem molt contents amb les iniciatives i amb els resultats. Podríem dir amb satisfacció que heu superat totes les nostres expectatives. Us estem molt agraïts de tot cor.

Salutacions i moltes gràcies per tot, us trobarem a faltar en la propera etapa de la nostra petita.”

Família Sujar Sifontes

Heu superat les nostres expectatives

“El Magnòlia compta amb un projecte educatiu molt enriquidor i complet que busca un desenvolupament de l’infant en tots els àmbits. Un professorat i equip humà excel·lent. I ofereix suport i orientació constant a les famílies.

Sens dubte la millor llar d’infants per als més petits de Sant Cugat.”

Família Casajuana Estudis

La millor llar d’infants per als petits

“Ha estat la Júlia durant 3 anys consecutius i actualment el Nil, aquest és el seu segon any. Ell està molt content. El tracte, afecte i cura que rep ho valorem molt, així com la professionalitat de l’equip, les activitats que duen a terme, la informació que rebem dia a dia i principalment la seguretat que tenim en deixar-lo, que sabe que estarà bé.

La llar d’Infants Magnòlia és l’escola infantil que sempre recomanarem, GRÀCIES PER TOT.”

Família Esteve Torruella

Sou la llar que recomanem

“L’escola Magnòlia posa a l’infant al centre del procés d’aprenentatge, fent-lo protagonista del seu propi desenvolupament, respectant en tot moment el ritme de cada infant i animant-lo a seguir avançant en l’aprenentatge. Eduquen en valors, fan una gran varietat d’activitats (psico, yoga, música, etc…) i una excel·lent immersió a la llengua anglesa.

Tant la nostra filla com la resta de la família hem disfrutat molt de l’època Magnòlia.”

Família Guerrero Albert

Excel·lent immersió en anglès

10th anniversary

Share This